Fluortek AB

Är ett företag inriktat på fluorplastprodukter
och s
mörjmedel sedan 1988

 
 
Navigate

Produkter | Fluorplaster

 

Flamsprutnings-tejp

Aluminiumfolie/glasväv (292-serien)

Den  goda temperaturresistensen hos Al.folie/glasväv gör denna produkt till en idelisk maskeringstejp för plasma eller som flamsprutningsskyddstejp. Den motstår temperaturer upp till +260°C utan att släppa från ytan. Tack vare sin utmärkta styrka och flexibilitet används denna produkt också inom både flygindustrin och bilindustrin som kablagetejp för motorkomponenter.

 

Silikon/glasväv (297-serien)

Silikonimpregnerad glasväv har stor användning inom termisk sprutning och som maskeringstejp av objekt vid plasmasprutning. Den är tillverkad från ett flamsäkert glasvävsarmerat silikongummi som är belagd med högtemperaturadesiv. Tejpen motstår extrema temperaturer med bibehållen nötningsresistens och formbarhet.

Maskeringstejper utvecklade för att klara högt ställda krav

Fluortek AB har ett sortiment bestående av ett flertal olika typer av maskeringstejper där våra kunder kräver hög temperaturresistens, kemikalietålighet och mekanisk styrka vid flam- och metallsprutning av olika komponenter.

Vårt tejpsortiment innehåller bland annat aluminiserade glasvävstejper med specialadhesiv för mycket höga temperaturer (2925-7) samt glasvävsbaserade maskeringstejper (2905-7 alternativt 2975-8R) med gult skyddspapper.

Kontakta oss för teknisk diskussion / prover på maskeringstejp.

 

 
Generated by it2u
© Copyright 1988-2019. All Rights Reserved - Fluortek AB